De werkwijze van De Media Verspreiders

U wilt natuurlijk voorkomen dat uw folders direct en ongelezen verdwijnen in de prullenbak. De werkwijze van de Media Verspreiders zorgt ervoor dat uw reclameboodschap onder de ogen komt van uw doelgroep. Doordat ze samen met de lokale kranten worden bezorgd, hebben ze een hoge attentiewaarde.

Ook vallen de folders niet tegelijk met twintig andere in de brievenbus en zitten ze niet gebundeld in een plastic verpakking. Dit vergroot de kans dat ze worden gelezen. U kunt zelf bepalen waar precies uw reclamedrukwerk terechtkomt, doordat u de postcodegebieden kunt aangeven. Op deze manier kunt u uw doelgroep beter bereiken, waardoor het succes van uw reclame toeneemt.

Ziet u onze werkwijze zitten en wilt u met ons samenwerken? Neem dan contact op met de Media Verspreiders.

Brede huis-aan-huis verspreiding

Uw product kan er nog zo mooi uit zien, de bezorger moet uw reclameboodschap uiteindelijk wel in de bus doen. Zij leveren een onmisbare bijdrage aan het succes van uw campagne. De Media Verspreiders besteedt hier dan ook speciale aandacht aan. Onze bezorgers zorgen voor gerichte huis-aan-huis verspreiding van de hoogste kwaliteit. Met de regio’s Flevoland, Amsterdam, Utrecht en ’t Gooi in onze portefeuille beschikt De Media Verspreiders over een brede dekkingsgraad.

Doelgroep op basis van het postcodegebied

Wilt u met uw campagne jonge gezinnen aanspreken, of juist ouderen, of liever alleen mensen die in de stad wonen? De Media Verspreiders geeft u de mogelijkheid om de verspreiding van uw reclameboodschap compleet af te stemmen op uw doelgroep. Wij kunnen op iedere gewenste schaalgrootte nauwkeurig op postcodeniveau verspreiden – of u nu één enkele wijk wilt bereiken, of juist een gehele provincie.

Unieke inzet van lokale kranten

Veel reclamefolders, flyers en ander drukwerk worden plompverloren door de brievenbus gegooid. Om enige dagen te blijven rondslingeren en ongelezen in de container te belanden. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. De Media Verspreiders bezorgt ook de populaire lokale kranten. Door deze samen te leveren met uw drukwerk vergroten wij de kans dat uw boodschap wordt gelezen. Helemaal omdat uw folders dan niet worden geleverd samen met twintig andere, die meestal ook nog in een plastic verpakking zitten.

mediaverspreiders

Beste verspreiding

Bij de Media Verspreiders staan de bezorgers centraal. Zij vormen de onmisbare schakel bij de verspreiding van uw reclameboodschap.

Brede dekking

Door onze manier van verspreiding bent u verzekerd van een brede dekkingsgraad. Wij bezorgen folders, flyers en ander drukwerk bij 1,7 miljoen adressen in de regio's Amsterdam, Utrecht, Flevoland en ‘t Gooi.

Hoge leesgarantie

Uw drukwerk verschijnt samen met de populaire lokale kranten bij uw doelgroep in de bus. Dit vergroot de leesgarantie. Ook doordat de folders niet samen met twintig andere worden bezorgd.

Wil jij ook graag drukwerk bezorgen?

Bekijk nu de mogelijkheden

Mijn reclameboodschap bereikte direct de doelgroep die ik voor ogen had

- Aad, Hilversum