Professionele verspreiding van drukwerk en folders

U heeft tijd en aandacht besteed aan uw drukwerk en folders. Ze zien er fraai en goed afgewerkt uit. Ze hoeven alleen nog bezorgd worden op de juiste adressen. Die uitdaging kunt u met een gerust hart aan de Media Verspreiders overlaten. Dankzij onze vakkennis, ervaring en expertise zorgen wij altijd voor optimale verspreiding. Wij bezorgen op 1,7 miljoen adressen in de gebieden Utrecht, Flevoland, Amsterdam en ’t Gooi.

De Media Verspreiders heeft een unieke werkwijze, die de kans vergroot dat uw drukwerk wordt gelezen. Bij de verspreiding van lokale kranten voegen we het drukwerk en de folders toe. Als uw reclamedrukwerk hier tussenzit, dan kan de lezer er haast niet omheen. Bovendien omzeilen we hiermee ook een ander probleem – het drukwerk zit niet verstopt tussen tientallen andere folders in zo’n geseald pakket dat veelal direct wordt weggegooid.

Zoekt u naar de beste verspreiding van uw folders en ander drukwerk? Met zo veel mogelijk lezers? Neem dan gerust contact met ons op.

Inzicht in de verspreiding van folders

Ze kunnen dagenlang op de trap liggen en niet eens worden opgemerkt, terwijl u juist zo graag wil dat de boodschap van uw folders aandacht krijgt. Want als dat niet gebeurt, heeft al de moeite die u in de folders heeft gestoken weinig zin gehad. Met zijn ervaring en deskundigheid op het gebied van de verspreiding van folders heeft de Media Verspreiders hier een antwoord op.

Onze manier van verspreiding heeft drie unieke krachten. We leveren de folders tegelijkertijd met de populaire lokale kranten, zodat de kans dat de folders opgemerkt worden het grootst is. Uw folder wordt daarbij gemiddeld met vier andere folders verspreid, zodat u altijd meer aandacht krijgt. Tot slot kunnen wij ook nauwkeurig per postcode verspreiden, zodat u uw boodschap nog beter op uw doelgroep kan afstemmen.

Altijd de beste verspreiding voor uw drukwerk

De Media Verspreiders heeft alles in zich om uw drukwerk onder de aandacht brengen. Wij verspreiden in de regio’s Flevoland, Utrecht, Amsterdam en ’t Gooi voor een breed publiek. Uw drukwerk kan hierdoor bij bijna twee miljoen huishoudens in de bus vallen. Door het grote bereik van onze lokale verspreiding krijgt uw campagne de beste kans van slagen.

De Media Verspreiders begrijpt ook dat de verspreiding van drukwerk valt of staat met goede bezorging. De bezorgers vormen dan ook de belangrijkste schakel in ons netwerk. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de kwaliteit van onze verspreiding constant van een hoog niveau blijft. Uw drukwerk gaat niet mee in een geseald pakket reclamefolders. In plaats daarvan voegen we het bij de lokale kranten, waardoor de kans stijgt dat uw boodschap onder de ogen van de lezers komt.

mediaverspreiders

Beste verspreiding

Bij de Media Verspreiders staan de bezorgers centraal. Zij vormen de onmisbare schakel bij de verspreiding van uw reclameboodschap.

Brede dekking

Door onze manier van verspreiding bent u verzekerd van een brede dekkingsgraad. Wij bezorgen folders, flyers en ander drukwerk bij 1,7 miljoen adressen in de regio's Amsterdam, Utrecht, Flevoland en ‘t Gooi.

Hoge leesgarantie

Uw drukwerk verschijnt samen met de populaire lokale kranten bij uw doelgroep in de bus. Dit vergroot de leesgarantie. Ook doordat de folders niet samen met twintig andere worden bezorgd.

Wil jij ook graag drukwerk bezorgen?

Bekijk nu de mogelijkheden

Mijn reclameboodschap bereikte direct de doelgroep die ik voor ogen had

- Aad, Hilversum