Review : Anita Koning CaRé Juwelier te Huizen

Een krant, flyer of brochure uitgeven is voor een ondernemer altijd een lastig verhaal. Je bent veel tijd kwijt voor het ontwerp en het roept veel vragen op; Wat wil je er in kwijt? Wat is je doelgroep? Waar wil je het verspreid hebben? Wat zijn de oplage aantallen? En dan spelen ook nog de kosten mee! Een materie waar een ondernemer niet dagelijks mee bezig is. Hoe vaak hoor je niet dat er stapels drukwerk in de bosjes zijn gevonden? Ook wij hadden deze ervaring. En ik schrijf duidelijk hadden! Wij geven 2 x per jaar een brochure uit die voor ons erg belangrijk is. Om onze klanten te laten weten wat onze aanbiedingen zijn maar ook om nieuwe klanten richting onze winkel te laten komen. Telkens werden wij gebeld dat er stapels brochures waren gevonden omdat de bezorger er geen zin in had. Tot dat we via via van een collega hoorden dat de Mediaverspreiders in Almere de boel goed geregeld had en hij nooit klachten kreeg! Na slechts een kort telefoontje hadden we een scherpe en duidelijke offerte in de bus en hebben we zonder enige discussie de order geplaatst. Nog prettiger, alle bezorgers hebben onze brochure tip top in alle brievenbussen gestopt! We doen nu al weer jaren zaken met elkaar, iedere keer zonder enig probleem. Een aanrader dus!

mediaverspreiders

Beste verspreiding

Bij de Media Verspreiders staan de bezorgers centraal. Zij vormen de onmisbare schakel bij de verspreiding van uw reclameboodschap.

Brede dekking

Door onze manier van verspreiding bent u verzekerd van een brede dekkingsgraad. Wij bezorgen folders, flyers en ander drukwerk bij 1,7 miljoen adressen in de regio's Amsterdam, Utrecht, Flevoland en ‘t Gooi.

Hoge leesgarantie

Uw drukwerk verschijnt samen met de populaire lokale kranten bij uw doelgroep in de bus. Dit vergroot de leesgarantie. Ook doordat de folders niet samen met twintig andere worden bezorgd.

Wil jij ook graag drukwerk bezorgen?

Bekijk nu de mogelijkheden

Mijn reclameboodschap bereikte direct de doelgroep die ik voor ogen had

- Aad, Hilversum