Over ons

Met de Media Verspreiders komt uw reclameboodschap goed onder de aandacht. Daarvoor hebben wij de juiste kennis en expertise in huis. De Media Verspreiders heeft meer dan 25 jaar ervaring bij de verspreiding van huis-aan-huisbladen, folders, flyers en andere drukwerk en weet daarmee 1,7 miljoen huishoudens te bereiken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, ‘t Gooi en Flevoland.

De Media Verspreiders waakt hierbij scherp over kwaliteit. Onze medewerkers rijden het drukwerk uit en bezoeken regionale klanten voor een optimale afstemming. Daarbij zorgen wij ook voor kwalitatief goede bezorgers. Zij vormen immers een onmisbare schakel in de verspreiding van lokale kranten en drukwerk.

Wilt u meer weten over ons en wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Missie en visie

Onze missie is erop gebaseerd dat de lezers in onze verspreidingsgebieden zeer gehecht zijn aan hun regionale kranten. Ze wachten erop en rekenen erop dat die iedere week op het juiste moment bij hen thuis op de deurmat valt. Bij de huis-aan-huisbladen voegen wij uw reclamedrukwerk. De folder profiteert op deze manier van de verspreiding van de regionale kranten, omdat ze tegelijkertijd worden geleverd.

Ons andere sterke punt is dat uw folder nooit ingeseald wordt en gemiddeld met slechts vier andere folders wordt bezorgd. Zo voorkomt de Media Verspreiders dat uw boodschap verdwijnt tussen talloze andere folders.

In onze visie draait het om regionale bekendheid en vertrouwen. Die eerste is nodig om te weten waar uw doelgroep zit, zodat u uw reclameboodschap op het juiste adres kunt laten verspreiden. Door onze ervaring weten wij waar uw klanten zitten. Bij vertrouwen gaat het erom dat de lezer verwacht dat de krant, waar de reclamefolders bij zijn ingevouwen, op vaste tijdstippen bezorgd wordt en daar op zit te wachten.

Ons team

De Media Verspreiders heeft een team dat uitblinkt op vele facetten. Onze medewerkers verstaan hun vak. Van het uitrijden van het drukwerk tot aan het onderhouden van contact met klanten en bezorgers, een onmisbaar element bij de bezorging van lokale kranten en drukwerk. Hierdoor zijn onze medewerkers voortdurend op de hoogte van wat er gebeurt en kunnen ze daar op inspelen.

mediaverspreiders

Beste verspreiding

Bij de Media Verspreiders staan de bezorgers centraal. Zij vormen de onmisbare schakel bij de verspreiding van uw reclameboodschap.

Brede dekking

Door onze manier van verspreiding bent u verzekerd van een brede dekkingsgraad. Wij bezorgen folders, flyers en ander drukwerk bij 1,7 miljoen adressen in de regio's Amsterdam, Utrecht, Flevoland en ‘t Gooi.

Hoge leesgarantie

Uw drukwerk verschijnt samen met de populaire lokale kranten bij uw doelgroep in de bus. Dit vergroot de leesgarantie. Ook doordat de folders niet samen met twintig andere worden bezorgd.

Wil jij ook graag drukwerk bezorgen?

Bekijk nu de mogelijkheden

Mijn reclameboodschap bereikte direct de doelgroep die ik voor ogen had

- Aad, Hilversum