Kies voor optimale verspreiding

U heeft uw reclamecampagne in de steigers staan. U heeft tijd en aandacht besteed aan het maken van uw folders en flyers. Hierna komt de volgende stap: ervoor zorgen dat uw doelgroep uw drukwerk met uw reclameboodschap te zien krijgt. Daarvoor kunt u terecht bij de Media Verspreiders – wij zorgen altijd voor optimale verspreiding van uw boodschap.

Om hierin te slagen bieden wij onze kennis en expertise aan op gebied van lokale verspreiding. Wij leveren uw drukwerk samen met de populaire lokale kranten, zodat de lezer tijdens zijn of haar vaste leesmoment ook uw reclame ziet. Uw folder gaat gemiddeld met slechts vier andere mee, waardoor uw boodschap niet ondersneeuwt tussen ander reclamemateriaal. Ook kunnen wij per stad, wijk of postcodegebied verspreiden, zodat u altijd de juiste doelgroep bereikt.

Streeft u naar optimale verspreiding en wilt u de voordelen van onze werkwijze ervaren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Hoe verspreiden wij uw folders?

U heeft uw folders klaar liggen. Alles staat er mooi in: de foto’s, teksten en aanbiedingen. Dan komt de volgende stap: de verspreiding van uw folders. Bij de Media Verspreiders bent u hiervoor bij het juiste adres. Wij beschikken over de vakkennis die nodig is om uw folders optimaal te verspreiden en bij uw doelgroep terecht te laten komen.

Ten eerste zorgen wij ervoor dat uw folders samen met lokale huis-aan-huisbladen worden bezorgd. Dit vergroot de leeskans. Ten tweede gaan uw folders niet mee met twintig of dertig andere, maar gemiddeld slechts met vier of vijf. Zo wordt uw reclame niet onder andere folders bedolven. Tot slot verspreiden wij uw folders op maat: per stad, wijk of postcode. Afhankelijk waar uw doelgroep zit.

Altijd optimale verspreiding van uw drukwerk

U steekt tijd en geld in uw reclamecampagne en u heeft een specifieke doelgroep voor ogen. Nu moet u die weten te bereiken. De Media Verspreiders zorgt bij de verspreiding van uw drukwerk voor optimale aandacht – uw drukwerk valt bij de juiste mensen op de deurmat. Daarvoor hebben onze medewerkers een unieke aanpak in huis.

Die werkwijze steunt op een drietal pijlers. De bezorgers zijn van hoge kwaliteit en leveren uw drukwerk altijd samen met de huis-aan-huisbladen, waardoor de kans groter is dat uw boodschap wordt gelezen. Wij verspreiden uw drukwerk en folders bovendien slechts met enkele andere exemplaren, waardoor deze altijd maximale aandacht krijgt. Ook bezorgen wij per stad, regio of wijk, zodat u altijd de juiste doelgroep bereikt. Zo krijgt u altijd optimale verspreiding.

mediaverspreiders

Beste verspreiding

Bij de Media Verspreiders staan de bezorgers centraal. Zij vormen de onmisbare schakel bij de verspreiding van uw reclameboodschap.

Brede dekking

Door onze manier van verspreiding bent u verzekerd van een brede dekkingsgraad. Wij bezorgen folders, flyers en ander drukwerk bij 1,7 miljoen adressen in de regio's Amsterdam, Utrecht, Flevoland en ‘t Gooi.

Hoge leesgarantie

Uw drukwerk verschijnt samen met de populaire lokale kranten bij uw doelgroep in de bus. Dit vergroot de leesgarantie. Ook doordat de folders niet samen met twintig andere worden bezorgd.

Wil jij ook graag drukwerk bezorgen?

Bekijk nu de mogelijkheden

Mijn reclameboodschap bereikte direct de doelgroep die ik voor ogen had

- Aad, Hilversum