Onderzoek: Mediaverspreiders kent een hoge bezorgscore

Met de bezorging van de Mediaverspreiders bereikt u met uw reclame de mensen thuis. Onderzoek van het bureau R en M Matrix wijst uit dat de huis-aan-huiskrant Nieuwsblad voor Huizen in week zes en zeven van 2015 een gemiddelde bezorgscore kent van 95 procent. De Gooi en Eembode heeft in deze periode in Hilversum een score van 89 procent. Hiermee laat de bezorging van de Mediaverspreiders de concurrerende kranten achter zich.
Wilt u meer weten over onze bezorging en een succesvolle reclamecampagne? Neem met ons contact op. Wij staan altijd voor u klaar.

Het geheim van onze goede bezorgscore

Wie dieper op de cijfers ingaat, ziet dat de bezorging van de Mediaverspreiders de concurrentie voorblijft.Het verzenden van reclamedrukwerk met de huis-aan-kranten en de folders van de Mediaverspreiders loont dus. De cijfers uit het onderzoek van R en M Matrix tonen aan dat onze bezorging van hoge kwaliteit is. Onze eigen transportmiddelen vergroten de kans op succes, zodat uw reclamedrukwerk daadwerkelijk bij de mensen thuis belandt.

De aanpak van de Mediaverspreiders is uniek

Naast de kwalitatief sterke bezorging heeft de Mediaverspreiders nog een sterke troef in handen. Uw reclamedrukwerk ploft niet met tal van andere folders op de deurmat, waardoor de kans groot is dat uw reclame ongezien blijft. Door uw reclamedrukwerk toe te voegen bij onze huis-aan-huisbladen wordt de kans vergroot dat uw reclame wordt gelezen.

mediaverspreiders

Beste verspreiding

Bij de Media Verspreiders staan de bezorgers centraal. Zij vormen de onmisbare schakel bij de verspreiding van uw reclameboodschap.

Brede dekking

Door onze manier van verspreiding bent u verzekerd van een brede dekkingsgraad. Wij bezorgen folders, flyers en ander drukwerk bij 1,7 miljoen adressen in de regio's Amsterdam, Utrecht, Flevoland en ‘t Gooi.

Hoge leesgarantie

Uw drukwerk verschijnt samen met de populaire lokale kranten bij uw doelgroep in de bus. Dit vergroot de leesgarantie. Ook doordat de folders niet samen met twintig andere worden bezorgd.

Wil jij ook graag drukwerk bezorgen?

Bekijk nu de mogelijkheden

Mijn reclameboodschap bereikte direct de doelgroep die ik voor ogen had

- Aad, Hilversum