Wat te doen bij een klacht over de bezorging?

De Media Verspreiders doet zijn uiterste best om een zo hoog mogelijke kwaliteit van verspreiding te realiseren. Daarom werken we uitsluitend met bekwame bezorgers, die wij zelf selecteren en zo goed mogelijk assisteren bij hun werk. Doordat we onze eigen transportmiddelen hebben, verkleinen we de kans dat we bij de bezorging steken laten vallen.

Mocht u desalniettemin toch een klacht hebben over de bezorging dan willen wij deze graag zo snel mogelijk voor u oplossen. Wij stellen het zeer op prijs als u laat weten waar u problemen mee heeft.

Vult u daarom alstublieft het onderstaande formulier in en vertel ons meer over de aard van uw klacht. Het team van de Media Verspreiders gaat dan direct voor u aan de slag en voorziet u altijd van een concrete oplossing.

Formulier

mediaverspreiders

Beste verspreiding

Bij de Media Verspreiders staan de bezorgers centraal. Zij vormen de onmisbare schakel bij de verspreiding van uw reclameboodschap.

Brede dekking

Door onze manier van verspreiding bent u verzekerd van een brede dekkingsgraad. Wij bezorgen folders, flyers en ander drukwerk bij 1,7 miljoen adressen in de regio's Amsterdam, Utrecht, Flevoland en ‘t Gooi.

Hoge leesgarantie

Uw drukwerk verschijnt samen met de populaire lokale kranten bij uw doelgroep in de bus. Dit vergroot de leesgarantie. Ook doordat de folders niet samen met twintig andere worden bezorgd.

Wil jij ook graag drukwerk bezorgen?

Bekijk nu de mogelijkheden

Mijn reclameboodschap bereikte direct de doelgroep die ik voor ogen had

- Aad, Hilversum