Uitgebreide lokale dekking bij De Media Verspreiders

kaartje-ddwv.nl_
Met De Media Verspreiders kunt u zowel kleine als grote doelgroepen bereiken. Bij ons bent u immers verzekerd van een totaal publiek van maar liefst 1,7 miljoen huishoudens. Door onze brede dekking kunnen folders met uw reclameboodschap in de regio’s Amsterdam, Flevoland, Utrecht en ’t Gooi overal op de deurmat vallen.

Uiteraard kunt u zich daarbij per gebied richten op een specifieke doelgroep. Bijvoorbeeld de gehele stad Almere, jonge gezinnen in Utrecht of ouderen in Amsterdam. U kunt in overleg bepalen in welke postcodegebieden wij uw folders, flyers of ander drukwerk bezorgen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw boodschap altijd bij de juiste mensen op de deurmat valt.

Wilt u folders verspreiden met een zo breed mogelijke dekking, of juist heel gericht? Neem dan direct contact met ons op!

Folderverspreiding in Almere

Almere mag niet in uw bedrijfsstrategie ontbreken. Met de jonge gezinnen in Almere bereikt u met folderverspreiding een specifieke doelgroep. Doordat De Media Verspreiders gericht kan bezorgen aan de hand van de postcodes en een uitgebreide dekking heeft in de provincie Flevoland, komt uw reclameboodschap bij de juiste mensen onder de ogen. Daarmee slaat u uw slag in Almere.

Folderverspreiding in Utrecht

De regio Utrecht heeft diverse aantrekkelijke doelgroepen voor folderverspreiding in huis. Zo hebben vele studenten zich in de stad Utrecht gevestigd. Maar ook de hoger opgeleiden die na hun studie in en rond Utrecht zijn gaan wonen en werken, zijn voor uw campagnes interessant. Met onze provinciebrede dekking weet u deze doelgroepen effectief te bereiken.

Folderverspreiding in Amsterdam

Met folderverspreiding in de regio Amsterdam kunt u een groot aantal verschillende doelgroepen bereiken. U kunt zich ook richten op specifieke doelgroepen, zoals ouders met kinderen of puur op enkele wijken. Doordat wij in de hele regio per postcodegebied verspreiden heeft u altijd de juiste dekking en weet u uw lezerspubliek optimaal te bereiken.

Folderverspreiding in ’t Gooi

’t Gooi is een uitstekend gebied voor folderverspreiding – een regio met sterk gelokaliseerde doelgroepen waar huis-aan-huisbladen veel aandacht krijgen. De Media Verspreiders kan uw folders en drukwerk in Laren, Huizen, Blaricum, Bussum, Naarden, Hilversum en andere plaatsen tot op postcodeniveau verspreiden en helpt u graag om de juiste doelgroep te bereiken.

mediaverspreiders

Beste verspreiding

Bij de Media Verspreiders staan de bezorgers centraal. Zij vormen de onmisbare schakel bij de verspreiding van uw reclameboodschap.

Brede dekking

Door onze manier van verspreiding bent u verzekerd van een brede dekkingsgraad. Wij bezorgen folders, flyers en ander drukwerk bij 1,7 miljoen adressen in de regio's Amsterdam, Utrecht, Flevoland en ‘t Gooi.

Hoge leesgarantie

Uw drukwerk verschijnt samen met de populaire lokale kranten bij uw doelgroep in de bus. Dit vergroot de leesgarantie. Ook doordat de folders niet samen met twintig andere worden bezorgd.

Wil jij ook graag drukwerk bezorgen?

Bekijk nu de mogelijkheden

Mijn reclameboodschap bereikte direct de doelgroep die ik voor ogen had

- Aad, Hilversum