Geld verdienen met folders bezorgen?

De voordelen van folders bezorgen bij De Media Verspreiders zijn talloos. Natuurlijk ga je geld verdienen, maar je werkt ook lekker in de buitenlucht – meestal in de buurt van waar je woont. De Media Verspreiders zorgt er immers voor dat je folders kunt bezorgen in een wijk in jouw directe omgeving. Tot slot levert De Media Verspreiders de folders bij jou thuis af – wel zo makkelijk.

Aan het bezorgen van folders zitten geen hoge eisen verbonden. Ervaring is niet noodzakelijk en het werk is geschikt voor jong en oud. Wij werken met bezorgers van alle leeftijden vanaf 13 jaar. Als je enthousiast bent en professioneel bent ingesteld kan je direct bij ons aan de slag. De Media Verspreiders heeft als werkgebieden de regio’s Amsterdam, Flevoland, Utrecht en ’t Gooi.

Hebben we je interesse gewekt om bij De Media Verspreiders folders te bezorgen? Neem dan contact met ons op.

De leukste manier om folders te bezorgen

Huis-aan-huisbladen hebben een trouw lezerspubliek. De Media Verspreiders bereikt iedere week zo’n 1,7 miljoen huishoudens. Onze enthousiaste bezorgers hebben een sleutelrol in dit grote verspreidingsnetwerk.

Wij helpen je dan ook graag om dat publiek te bereiken. Ons team zorgt ervoor dat de kranten en folders netjes bij jou thuis worden langsgebracht. Zo hoef je niet eerst ergens anders heen voordat je de kranten en folders gaat bezorgen.

Folders bezorgen voor alle leeftijden

Of je nu jong bent, of juist wat ouder – iedereen kan bij De Media Verspreiders aan de slag. Bij folders bezorgen maakt het namelijk niet uit hoe oud je bent. Het is je werkhouding die telt. Een goede motivatie en een professionele insteek zijn meer dan genoeg.

Natuurlijk zijn er in Nederland wel grenzen aan hoe jong je mag zijn als je folders gaat bezorgen, maar die vallen gelukkig mee. Vanaf 13 jaar mag je al kranten en folders bezorgen. Als je jong wilt beginnen maken wij natuurlijk wel goede afspraken met je ouders, zodat we zeker weten dat jij op de juiste manier wordt ondersteund.

Lijkt het je leuk om folders te bezorgen? Bij De Media Verspreiders ben je altijd welkom!

mediaverspreiders

Beste verspreiding

Bij de Media Verspreiders staan de bezorgers centraal. Zij vormen de onmisbare schakel bij de verspreiding van uw reclameboodschap.

Brede dekking

Door onze manier van verspreiding bent u verzekerd van een brede dekkingsgraad. Wij bezorgen folders, flyers en ander drukwerk bij 1,7 miljoen adressen in de regio's Amsterdam, Utrecht, Flevoland en ‘t Gooi.

Hoge leesgarantie

Uw drukwerk verschijnt samen met de populaire lokale kranten bij uw doelgroep in de bus. Dit vergroot de leesgarantie. Ook doordat de folders niet samen met twintig andere worden bezorgd.

Wil jij ook graag drukwerk bezorgen?

Bekijk nu de mogelijkheden

Mijn reclameboodschap bereikte direct de doelgroep die ik voor ogen had

- Aad, Hilversum