Bezorger worden?

Droom je van die mooie schoenen of van dat ene computerspel, maar heb je niet genoeg geld? Bij de Media Verspreiders kan je bezorger worden. Wij zoeken altijd geschikte en enthousiaste bezorgers vanaf 13 jaar. Je hebt geen ervaring nodig – alleen een enthousiaste werkhouding. Je wordt bovendien op een prettige manier lokaal ondersteund, want De Media Verspreiders levert de kranten en folders gewoon bij jouw huis af.

De Media Verspreiders levert aan 1,7 miljoen adressen in de regio’s Amsterdam, Utrecht, ’t Gooi en Flevoland. Voor zover mogelijk ben je ook vrij om de buurt te kiezen waar jij bezorger wilt worden. Zo kan je lekker dicht bij huis werken. Ook hoef je het niet bij één wijk te laten. Je kan in meerdere direct aan de slag. En dat allemaal in de buitenlucht.

Wil je geld verdienen en zoek je een geschikte bijbaan? Neem dan contact op met de Media Verspreiders en spaar een leuk bedrag bij elkaar.

Maximale ondersteuning voor bezorgers

Wanneer je besluit om bezorger te worden bij de Media Verspreiders, dan krijg je altijd de best mogelijke ondersteuning. Als bezorger ben je immers de belangrijkste schakel in ons netwerk – jij bent degene die ervoor zorgt dat het lokale en regionale nieuws iedere week aankomt.

Om jou te helpen om goed te kunnen bezorgen maken wij het bezorgen graag zo makkelijk mogelijk. Bij ons hoef je niet naar het depot. Wij brengen de kranten naar jou, zodat je meteen aan de slag kan gaan.

De meest veelzijdige plek om bezorger te worden

De Media Verspreiders verspreidt huis-aan-huisbladen in ’t Gooi, de regio Amsterdam en de provincies Utrecht en Flevoland. Woon je in een van deze regio’s, heb je dus volop mogelijkheden om bezorger te worden. Wij zorgen ervoor dat je zo dicht mogelijk bij huis kunt gaan bezorgen. Daarbij zijn bezorgers van alle leeftijden vanaf 13 jaar bij ons van harte welkom. Als je op jonge leeftijd bij ons bezorger wilt worden overleggen wij natuurlijk wel altijd even met je ouders, zodat wij weten dat je ook thuis goed ondersteund wordt bij de verspreiding.

Dus: heb je zin om bezorger te worden? Bij De Media Verspreiders staat de deur altijd open!

mediaverspreiders

Beste verspreiding

Bij de Media Verspreiders staan de bezorgers centraal. Zij vormen de onmisbare schakel bij de verspreiding van uw reclameboodschap.

Brede dekking

Door onze manier van verspreiding bent u verzekerd van een brede dekkingsgraad. Wij bezorgen folders, flyers en ander drukwerk bij 1,7 miljoen adressen in de regio's Amsterdam, Utrecht, Flevoland en ‘t Gooi.

Hoge leesgarantie

Uw drukwerk verschijnt samen met de populaire lokale kranten bij uw doelgroep in de bus. Dit vergroot de leesgarantie. Ook doordat de folders niet samen met twintig andere worden bezorgd.

Wil jij ook graag drukwerk bezorgen?

Bekijk nu de mogelijkheden

Mijn reclameboodschap bereikte direct de doelgroep die ik voor ogen had

- Aad, Hilversum